Fabrieksgarantie

Wist u dat gemiddeld 25% van de onderdelen in uw wagen geproduceerd werd door Bosch?

Wij werken volgens het boekje

Elke Bosch Car Service garagehouder gebruikt een softwarepakket van Bosch dat de reparatievoorschriften van alle automerken bevat. De Europese wetgeving bepaalt dat autoproducenten deze informatie en kennis moeten delen. Bosch is de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Daardoor hebben al onze garagehouders toegang tot de meest actuele informatie van fabrikanten. Bij Bosch Car Service Bulcke Bruno weet u zeker dat uw voertuig volgens de originele fabrieksvoorschriften wordt onderhouden.

Onze testapparatuur ziet alles

Bosch Car Service Bulcke Bruno gebruikt de eigen testapparatuur van Bosch. Dankzij deze moderne installatie is hij perfect uitgerust voor de techniek die in de auto’s van vandaag geïnstalleerd is. Een foutje opsporen of een betrouwbare diagnose uitvoeren? Onze geavanceerde testapparatuur heeft oog voor elk detail.

Originele onderdelen, compleet gamma

U wilt dat er altijd originele onderdelen gemonteerd worden? Bij Bosch Car Service Bulcke Bruno bent u daar zeker van. Het Bosch Car Service netwerk is een snel en efficiënt distributiekanaal. Bovendien verdelen zij het complete gamma originele onderdelen. Dat zijn zij als grootste toeleverancier van de automobielindustrie aan ons én aan u verplicht!